Esküvőfotózás

Atz esküvői nap mindíg élvezetes számomra! Egy pár életének legfontosabb napját megörökíteni hatalmas élmény, és felelősségteljes feladat. Ennek a feladatnak igyekszem maradéktalanul eleget tenni, mind technikai, mind tudásbeli felkészültségben! A folyamatos fejlesztések itt elengedhetetlenek, a tanulás, fejlődés fontos dolog és a felvételezésben és az utómunkában is fontos szerepet kap. 

Az esküvő két ember szerelmének meghitt napja, hálás vagyok hogy ennek a napnak részese lehetek

Egy átlagos esküvő menete:
Az esküvői nap a délelőtti órákban kezdődik. Ekkor kerül sor az előkészület fotózására. Itt lehetőség van megörökíteni a cipők, ruhák szépségét és az öltözködés vidám perceit.
A nap a kreatív (beállított) fotózással folytatódik amire 2-3 órát kell számolni, ahol a pár, esetleg egy segítő és a fotós van jelen. Itt a szerelem bemutatása, a SZÉP és ÉRDEKES képek k észítése a cél.
A szertartások fotózása lesz a következő mozzanat. Itt nekünk fotósoknak nincs beleszólásunk a dolgok menetébe, dokumentáljuk az eseményeket. A szertartások után szoktuk a családi képeket elkészíteni. Ekkor készülnek a csoportképek, rokonokkal, barátokkal a f otózkodás, és ha van a csokordobás.
A vacsora / lakodalom már egy könnyedebb rész, szabad programok némi kötöttséggel ( ételfelszolgálás, tortavágás, játékok)